Huippusuosittu, viisiosainen kokonaisauus EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksista ja tietosuojavastaavan tehtävistä alkaa jälleen!

Hyödynnä ennakkoilmoittautujan etuhinta ja ilmoittaudu viimeistään 31.8.2018.:

Koko ohjelma 3 390 € + alv 24 % (normaalihinta 4 390 e + alv 24 %, Lakimiesliiton jäsenhinta ja julkinen sektorin hinta 3 690 e + alv 24 %)
Koulutusohjelman hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.

Tietosuojavastaavan koulutusohjelman seminaareihin osallistuvat saavat osallistumisestaan IAPP:n myöntämien sertifikaattien krediittejä.

 

 

Koulutusohjelma etenee tiedon elinkaarimallin mukaisesti henkilötietojen käsittelyn suunnittelusta tietojen suojaukseen ja sisäisten ohjeistusten ja koulutusten laatimisesta tietojen auditointiin ja sieltä edelleen tietojen luovutukseen saakka. Olemme sisällyttäneet ohjelmaan mukaan myös käytännön harjoituksia, esimerkiksi miten tehdä tietosuojaa koskeva vaikutusten arviointi käytännössä (Privacy Impact Assessment). Koulutusohjelman osallistujilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitumiseen muiden tietosuojavastaavien ja tietosuojan ammattilaisten kesken.

Koulutusohjelma on suunniteltu kaikille tietosuojavastaavan tehtäväkentästä ja uudistuneesta tietosuojan sääntelystä kiinnostuneille koulutustaustasta ja tehtävästä riippumatta. Yksittäiset seminaarit toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

  1. Uudistunut tietosuojasääntely – sääntelyn taustat ja tarkoitukset sekä tietosuojavastaavan rooli 27.11.2018
  2. Henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus, riskit, vastuut ja tietojen suojaaminen 22.-23.1.2019
  3. Henkilötietojen luovutukset ja kaupallinen hyödyntäminen – palveluntarjoajien vastuut ja velvoitteet, käsittelyyn liittyvät sopimukset, markkinointi 12.-13.3.2019
  4. Henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuuden valvontakeinot – yksilön oikeuksien käyttäminen, viranomaisvalvonta, seuraamukset 14.-15.5.2019
  5. Henkilötietojen käsittelyn ohjeistus, omavalvonta ja sisäinen raportointi 27.8.2019

Koulutusohjelma toteutetaan alan parhaiden asiantuntijoiden voimin. Suunnittelusta vastaavat:

Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio, Tietosuojavaltuutetun toimisto
Asianajaja Eija Warma, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
Professori Ahti Saarenpää, Lapin yliopisto
Tietosuojavastaava Helena Eronen, Itä-Suomen yliopisto
Chief Privacy Officer Oskari Rovamo, Fortum Oyj

Vuoden idea -palkittu, asianajaja Eija Warma oli mukana käynnistämässä Tietosuojavastaavan koulutusohjelmaa. Hänelle tietosuoja on iloinen asia. ”Tietosuojasääntelyn tavoitteena on pelisääntöjen luominen”, kertoo Eija Warma haastattelussa. Katso koko haastattelu alta

 

Hyödynnä ennakkoilmoittautujan etuhinta ja ilmoittaudu viimeistään 31.8.2018.:

Koko ohjelma 3 390 € + alv 24 % (normaalihinta 4 390 e + alv 24 %, Lakimiesliiton jäsenhinta ja julkinen sektorin hinta 3 690 e + alv 24 %)
Koulutusohjelman hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.

 

PERUUTUS- JA MUUTOSEHDOT, KOKO KOULUTUSOHJELMAAN OSALLISTUVILLE:

Ilmoittautuminen on sitova. Myöhemmin kuin yksi kuukausi ennen koulutusohjelman alkua tulleista peruutuksista veloitamme 50 % koko sarjan hinnasta. Kaksi viikkoa ennen ohjelman alkua ja sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Esteen ilmetessä seminaaripaikan voi kuluitta luovuttaa kollegalle. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

 

Koulutusohjelman hinta

Hyödynnä ennakkoilmoittautujan etuhinta ja ilmoittaudu viimeistään 31.8.2018.:

Koko ohjelma 3 390 € + alv 24 % (normaalihinta 4 390 e + alv 24 %, Lakimiesliiton jäsenhinta ja julkinen sektorin hinta 3 630 e + alv 24 %)
Koulutusohjelman hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.

Yksityinen sektori

Seminaari

Hinta:

Koko seminaari

4 390 €

Julkinen sektori tai Lakimiesliiton jäsen

Seminaari

Hinta:

Koko seminaari

3 690 €

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ilmoittaudu

Lisätietoa