Hyödynnä ennakkoilmoittautujan etuhinta ja ilmoittaudu viimeistään 31.8.2017.:

Koko ohjelma 2 950 € + alv 24 % (norm. 3 650 € + alv 24 %, Lakimiesliiton jäsenet ja julkinen sektori 3 100 € + alv 24 %)
Koulutusohjelman hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.

Huippusuosittu, viisiosainen kokonaisuus EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksista ja tietosuojavastaavan tehtävistä alkaa jälleen marraskuussa!

 


Tietosuojavastaavan koulutusohjelman seminaareihin osallistuvat saavat osallistumisestaan IAPP:n myöntämien sertifikaattien krediittejä.

 

 

Tietosuoja-asetus, joka tulee voimaan 25.5.2018 uusine velvoitteineen ja sanktioineen, on hyvin laaja kokonaisuus, jota ei yhdessä seminaaripäivässä pysty käsittelemään. Siksi olemme koonneet olennaiset tiedot asetuksen vaatimuksista ja tietosuojavastaavan tehtäväkentästä koulutuskokonaisuudeksi, jossa voit päivittää tietosi ajan tasalle.

Koulutusohjelma etenee tiedon elinkaarimallin mukaisesti henkilötietojen käsittelyn suunnittelusta tietojen suojaukseen ja sisäisten ohjeistusten ja koulutusten laatimisesta tietojen auditointiin ja sieltä edelleen tietojen luovutukseen saakka. Olemme sisällyttäneet ohjelmaan mukaan myös käytännön harjoituksia, esimerkiksi miten tehdä tietosuojaa koskeva vaikutusten arviointi käytännössä (Privacy Impact Assessment). Koulutusohjelman osallistujilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus verkostoitumiseen muiden tietosuojavastaavien ja tietosuojan ammattilaisten kesken.

Koulutusohjelma on suunniteltu kaikille tietosuojavastaavan tehtäväkentästä ja uudistuvasta tietosuojan sääntelystä kiinnostuneille koulutustaustasta ja tehtävästä riippumatta. Yksittäiset seminaarit toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina.

1. Uudistuva tietosuojasääntely – toimijoiden roolit ja vastuut 21.11.2017
2. Tietosuoja ja tietoturva 23.1.2018
3. Tietojen käsittely – lainmukaisuus, vastuut, riskit ja suojaus 13.-14.3.2018
4. Tietojen luovutus ja kaupallinen hyödyntäminen 15.5.2018
5. Tietojen käsittelyn ohjeistus, omavalvonta ja raportointi 28.8.2018

Koulutusohjelma toteutetaan alan parhaiden asiantuntijoiden voimin. Suunnittelusta vastaavat:

Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio, Tietosuojavaltuutetun toimisto
Asianajaja Eija Warma, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy
Professori Ahti Saarenpää, Lapin yliopisto
Tietosuojavastaava Helena Eronen, Itä-Suomen yliopisto
Global Privacy Counsel Oskari Rovamo, Nokia Oyj

Vuoden idea -palkittu, asianajaja Eija Warma oli mukana käynnistämässä Tietosuojavastaavan koulutusohjelmaa. Hänelle tietosuoja on iloinen asia. ”Tietosuojasääntelyn tavoitteena on pelisääntöjen luominen”, kertoo Eija Warma haastattelussa. Katso koko haastattelu alta.

Koulutusohjelman hinta

Hyödynnä ennakkoilmoittautujan etuhinta ja ilmoittaudu viimeistään 31.8.2017.:

Koko ohjelma 2 950 € + alv 24 % (norm. 3 650 € + alv 24 %, Lakimiesliiton jäsenet ja julkinen sektori 3 100 € + alv 24 %)
Koulutusohjelman hinnasta ei myönnetä muita alennuksia.

Yksityinen sektori

Seminaari

Hinta:

Koko seminaari

3 650 €

Julkinen sektori tai Lakimiesliiton jäsen

Seminaari

Hinta:

Koko seminaari

3 100 €

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa