Tietosuojavastaavan tehtävät vaativat monipuolista osaamista.

Tietosuoja-asetus, joka tulee sovellettavaksi 25.5.2018, päivittää ja uudistaa periaatteita, joilla taataan oikeus henkilötietojen suojaan. Tietosuojatakeet (Privacy by Design ja Privacy by Default) on otettava huomioon laajasti organisaation toiminnassa ja liiketoiminnan kehittämisessä. Muutostarpeiden kartoitus on aloitettava ajoissa!

Seminaari tarjoaa korkeatasoisia kotimaisia ja kansainvälisiä puheenvuoroja Tietosuojavastaavan koulutusohjelmassa eniten askarruttaneista ja esiin nousseista kysymyksistä, joihin paneudutaan syvemmällä tasolla. Seminaari on rakennettu itsenäiseksi kokonaisuudeksi, joka sopii kaikille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville.

Tule verkostoitumaan sekä syventämään osaamisesi vastaamaan uusia vaatimuksia!

Seminaarin puheenjohtajana asianajaja Eija Warma, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy.

Luennoitsijoina:

Oikeustieteen lisensiaatti, oikeusministeriön henkilötietojen suojaa käsittelevän työryhmän puheenjohtaja Pekka Nurmi
Privacy and Information Risk Manager Heikki Tolvanen, Fortum Oyj
Nordea Group Driver Privacy Maria Holmström Mellberg, Nordea
Vice President Government Affairs and Privacy Europe Kimon Zorbas, Nielsen

Nyt voit myös katsoa seminaarin kokonaisuudessaan suoratoistona eli striiminä omalta koneeltasi!

Striimaus-osallistuminen -70 € kaikista hinnoista

Syötä striimi-koodi ilmoittautumisen yhteydessä:

TS2STRMJ (julkinen sektori)
TS2STRMY (yksityinen sektori)

Seminaarin ohjelma

Seminaarin puheenjohtajana toimii asianajaja Eija Warma, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy.

8.30

Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00

Seminaarin avaus ja johdatus päivän teemoihin

9.15

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen täytäntöönpano ja kansallisen liikkumavaran käyttö

10.30

Keskustelua ja tauko

10.45

Käsittelytoimenpiteiden kartoittaminen käytännössä

Privacy and Information Risk Manager Heikki Tolvanen, Fortum Oyj

12.00

Lounas

13.00

Vice President Government Affairs and Privacy Europe Kimon Zorbas, Nielsen

14.30

Iltapäiväkahvi

14.45

Profiling and automated decision-making

Nordea Group Driver Privacy Maria Holmström Mellberg, Nordea profikoi

16.15

Puheenjohtajan loppuyhteenveto ja seminaarin päätös

Yksityinen sektori / Julkinen sektori ja Lakimiesliiton jäsen

Etuhinta 26.2. asti                       745 €/ 583 €
Normaalihinta           845 €/ 633 €

Striimaus-osallistuminen -70 € kaikista hinnoista

Syötä striimi-koodi ilmoittautumisen yhteydessä:

TS2STRMJ (julkinen sektori)
TS2STRMY (yksityinen sektori)

Hintaan lisätään alv 24 %. Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit, sekä paikan päälle tuleville kahvit ja lounaat. Striimausosallistuminen tapahtuu reaaliajassa.