Juridiikkaa asiantuntijoille

Tuotamme vuosittain lähes 160 seminaaria juridiikan eri aihealueilta. Eri osaamisalojen rajat ylittävät seminaarit yhdistävät juridisten kysymysten tarkastelun ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin ja taloudellisiin ilmiöihin. Lakimiesliiton Koulutuksen seminaarit soveltuvat kaikille juridiikkaa työssään tarvitseville – laajasta tarjonnasta on hyvä valita!

Kouluttajina alojensa huiput

Vahvat yhteydet juridiikan ja liiketoiminnan parhaisiin asiantuntijoihin takaavat seminaarien korkean tason. Yhteistyön tuloksena tuotamme ja toteutamme juridisia täydennyskoulutuksia, joiden avulla asiakkaamme voivat syventää tietojaan ja valmiuksiaan käytännön vaatimusten mukaisiksi.  Seminaarien anti on suoraan sovellettavissa omaan työhön.

Tervetuloa syventämään asiantuntemustasi!

Alma Talent Pro on myös juridisen kustantamisen vahva osaaja

Julkaisemme vuosittain yli neljäkymmentä uutta tai uudistettua juridista teosta. Valikoimamme kattaa kaikki oikeudenalat, ja kirjoittajamme ovat aina oman alansa parhaita asiantuntijoita.  Juridiikan teoksemme sopivat niin vaativaan ammattikäyttöön kuin oppikirjoiksi. Suomen Laki on jokaisen lainkäyttäjän ja lainsäätäjän arvokkain työkalu. Suomen Laki -toimituksemme päivittää ja ylläpitää Suomen Laki -tietokantaa jatkuvasti. Uudet hallituksen esitykset, säädökset ja oikeustapaukset päivitetään ja toimitetaan tietokantaan lähes reaaliajassa. Ajantasainen tietokanta on kaikkien Suomen Laki -hakupalvelun tilaajien käytössä. Tietokannasta poimitaan myös vuosittain ilmestyvien Suomen Laki -kirjojen ja eripainosten sisältö. Sähköinen Suomen Laki -hakupalvelu sisältää myös kattavasti juridista kommentaarikirjallisuutta.