Osaatko lukea ja tulkita oikein yrityksen taloudellista informaatiota?

Haluatko syventää ymmärrystäsi yrityskaupoista ja niissä esiintyvistä taloudellisista riskeistä? 

Juristi joutuu työssään arvioimaan yrityksiä eri näkökulmista, jolloin olisi hallittava tilinpäätösanalyysitaidot ainakin perustasolla. Kirjanpitovientejä ei välttämättä tarvitse osata, mutta taloudellisen informaation lukeminen ja tulkinta ovat lähes välttämättömyyksiä.

Taloustaitoa juristeille -seminaareissa käsitellään yritystaloutta käytännönläheisesti ja syvennetään taloustaidon osaamista huomioiden juristin työn moninaiset vaatimukset. Seminaarisarja koostuu kolmesta erillisestä brunssiseminaarista, jotka toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksia. Ennen jokaista seminaaria osanottajat saavat tutustuttavakseen lyhyen ennakkolukumateriaalin, joka johdattelee päivän aihepiiriin.

Taloustaitoa juristeille I – yritystalouden perusteet 30.1.

Opit lukemaan taloudellisesta informaatiosta olennaiset asiat ja tulkitsemaan niitä. Seminaarin aiheina ovat muun muassa yrityksen tilinpäätöksen lukeminen, tuloslaskelman, taseen ja rahavirtalaskelman rakenne ja avainrivit sekä talouden pika-analyysi.

Taloustaitoa juristeille II – yrityksen taloudellisen tilan arviointi ja tilinpäätösanalyysi 27.2.

Saat työkaluja tilinpäätöksen lukemiseen ja tulkintaan. Seminaarissa keskitytään tilinpäätösanalyysiin ja käsitellään muun muassa kannattavuuden, kassavirran ja rahoitusaseman merkitystä ja mittaamista sekä luottokelpoisuusarvion tekemistä ja tulkintaa.

Taloustaitoa juristeille III – talouden kehittämisen avainkohdat ja yrityksen arvo 22.3.

Mitkä ovat kannattavuuden kehittämisen avainkohdat? Opit lukemaan tuloslaskelmasta ja taseesta kohdat, jotka ovat kaikkein oleellisimpia talouden kehittämisen ja liiketoiminnan arvonnousun kannalta.

Yhteishinta

Ilmoittaudu kaikkiin kolmeen Taloustaitoa juristeille -brunssiseminaariin, saat ne yhteishintaan 1000 € + alv 24 %.

Yhteishinnasta ei myönnetä muita alennuksia.
Seminaarin hintaan sisältyy Jarmo Leppiniemen ja Tapani Kykkäsen Kirjanpito, tilinpäätös ja tilinpäätöksen tulkinta-teos (arvo 55 €).

Yksittäisen seminaarin hinta 495 € + alv 24 %. Lakimiesliiton jäsenten ja julkisen sektorin hinta yksittäiselle seminaarille 371,25 € + alv 24 %.

Tapahtuman hinta

Yhteishinta seminaarisarjalle

Kokonaisuus

Hinta:

Koko tapahtuma

1 000 €

Yhteishinnasta ei myönnetä muita alennuksia. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ilmoittaudu

Lisätietoa