UUSI SARJA!

Oikeudenkäyntitaitojen seminaarisarjassa käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja trendejä muun muassa oikeudenkäynnin julkisuudesta, oikeudenkäyntikirjelmistä ja todistelusta muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa.

Tule päivittämään tietosi ja taitosi ja kuulemaan, miten toimia oikeudenkäynnin julkisuuden ja median kanssa, miten hyödyntää oikeudenkäynneissä uutta teknologiaa erityisesti todistelussa ja miten laatia tehokkaita ja vaikuttavia kirjelmiä. Luennoitsijat ovat kokeneita tuomioistuinkäytännön asiantuntijoita.

Sarjan neljä jaksoa:

  1. Moderni oikeudenkäyntikirjelmä, 29.11.2017. Hyvän haastehakemuksen ja vastauksen rakenne, esittämistapa, sähköisyyteen liittyvät kysymykset, digitalisaatio ja viimeisimmät trendit.
  2. Oikeudenkäynnit ja mediajulkisuus, 29.1.2018. Julkisuus ja siihen liittyvät haasteet median/asianajajan ja oikeustoimittajan näkökulmista, miten annetaan haastattelu salin ulkopuolella, käytännön esimerkkejä onnistuneesta viestinnästä sekä haasteellisista tilanteista.
  3.  Todistelutaidot, 12.2.2018 Mitä todistelussa käytännössä käsitellään, todisteiden esittäminen ja teknologian hyödyntäminen todistelussa, todistajien kuulustelutekniikka ja parhaat käytännöt todistelussa.
  4. Muutoksenhaku – valituksen kohdistaminen ja rajaaminen, 9.4.2018. Menesty muutoksenhaussa: miten laatia hyvä valituskirjelmä ja miten vastata siihen.

Seminaarijaksot toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksina eivätkä edellytä osallistumista koko seminaarisarjaan.

Seminaarisarjan luennoitsijoina muun muassa:

Asianajaja Markku Fredman, Asianajotoimisto Fredman & Månsson Oy
Asianajaja Kristiina Liljedahl, Asianajotoimisto Borenius Oy
Asianajaja, OTT Jarkko Männistö, Jarkko Männistö Asianajotoimisto Oy
Hovioikeudenneuvos Timo Ojala, Helsingin hovioikeus
Toimittaja Minna Passi, Helsingin Sanomat
Käräjätuomari Mia Sundström, Helsingin käräjäoikeus

Hinta:

Yksittäinen jakso 730 € (yksityinen sektori)  ja 547,50 € (julkinen sektori ja Lakimiesliiton jäsen)
Seminaarisarjan hinta 2520 € (yksityinen sektori) ja 1890 € (julkinen sektori ja Lakimiesliiton jäsen). Hintoihin lisätään alv 24 €.

Seminaarin hinta

Yksityinen sektori

Seminaari

Hinta:

Koko seminaari

2 520 €

Julkinen sektori tai Lakimiesliiton jäsen

Seminaari

Hinta:

Koko seminaari

1 890 €

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ilmoittaudu

Lisätietoa